Pro Evolution Soccer 2009-demo på torsdag

På torsdag släpps ett PES 2009-demo, rapporterar Eurogamer.
Demot kommer till PSN, Xbox Live samt PC och består av en femminutersmatch.
Spelbara lag är Liverpool, Manchester United, Real Madrid, Barcelona samt Italien och Frankrike.

Mercenaries 2-demo ute

Demot finns nu på Playstation Network.

Life with PlayStation för PS3

Sony Computer Entertainment Europe meddelar lanseringen av Life with PlayStation för PS3.

Life with PlayStation är en ny livsstilstjänst som erbjuder användarna ett nytt visuellt och interaktivt sätt att använda sig av sina PLAYSTATION 3 för att få tillgång till nyheter och information från hela världen.

LIVE CHANNEL blir det första innehållet som släpps för Life with PlayStation. Den fokuserar på tid och plats och använder ett gränssnitt uppbyggt som en världskarta för att tillhandahålla nyheter och information från hela världen. 

Live-materialet omfattar bland annat molnbilder (från University of Wisconsin-Madison Space Science and Engineering Center), väderleksrapporter (från Weather Channel), nyhetsrubriker (från Google NewsTM) och filmat live-material (bland annat från Earth Television Network) från närmare 60 städer runt om i världen. 

Genom LIVE CHANNEL får PS3-användare tillgång till världsnyheter och live-information utan kostnad. Utöver LIVE CHANNEL levererar Life with PlayStation kontinuerligt ett brett utbud av interaktivt material och kanaler till sina användares vardagsrum genom nätverksanslutna PS3-system - allt för att utöka den värld av underhållning som blir tillgänglig genom PS3.

PS3-användare kan enkelt gå med i Life with PlayStation genom att bara klicka på ikonen Folding@home under Nätverk i PS3-hemmenyn (XMB). Då uppdateras Life with PlayStation.

Med den senaste uppdateringen kommer Folding@home att utveckla sin simulering av proteinveckning. Användarna kommer även att kunna använda sig ett unikt rankningssystem för Folding@home för PS3, där användarna kan se hur de ligger till i jämförelse med andra deltagare runt om i världen.


Playstation network vecka 39

PSN-spel

WipEout HD - 165kr
Megaman 9 - 90kr

PS3-spel

Burnout Paradise - 299kr

PSP-spel

Burnout Dominator - 249kr
Burnout Legends - 199kr

Spelbara demos

Megaman 9
Beijing 2008

Speltillägg

Rock Band, tio nya låtar - 10-20kr/st
Buzz, TV-spelsfrågor - 45kr
High Stakes Poker - Gratis

Filmer

PES 2009
Valkyria Chronicles
Ferrari Challenge
Pain
MGS4

Teman

Fallout 3
Bioshock


Info om lagen i PES 2009

Konami har släppt ifrån sig en pressrelease där de meddelar att de i år bland annat har med hela franska League 1, IFK Göteborg, AIK, Hammarby, Bröndby, FC Köpenhamn, hela holländska Eredivisie, Liverpool, FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, FC Porto, Manchester United och några landslag som till exempel Nordirland. Några nya arenor, så som Stadio Olimpico di Torino och Wembley är också med.
Det nämns inget i pressreleasen om att de inte längre har Bayern München och övriga lag i spanska ligan.


Intressanta kommande releaser !

Kommande releaser vecka 39 (22-28 september) 2008 till PlayStation 3

  • Brothers in Arms: Hells Highway (25/9)
  • NHL 09 (26/9)
  • Rock Band (26/9)


Två ytterligare banor till Bad Company klara

För ett tag sedan fick spelarna möjlighet att rösta fram två conquest-banor som ska finnas med i en kommande uppdatering till Bad Company. Nu har utvecklarna på Dice själva valt ut två. Det blir Ghost Town och Crossing Over som tillsammans med framröstade Acta Non Verba och Par for the Course blir de nya banorna.

Playstation network vecka 38

Spelbara demos

Fracture
Soul Calibur 4
NBA Live 09

Speltillägg

Rock Band, sex nya låtar
Rock Band, lås upp ettans låtar i tvåan

Filmer

Resistance 2
Pain
 
Teman

inFamous
Pain

Far Cry 2 "Comparison" Trailer (HD)

Ett videoklipp som jämför XBOX 360 med PS3 versionen av Far Cry 2.

http://www.youtube.com/watch?v=rYZKN6jZVwE

Brothers in Arms/Hells Highway

Brothers In Arms Hell's HighwayT ger dig rollen som en fallskärmsjägare i 101st Airborne Division under Operation Market Garden, den största invasionen av fallskärmsjägare under andra världskriget. Som sergeant Matt Baker måste du leda dina män genom de mest brutala dagarna under andra världskriget, när jakten på seger utmanas av viljan att överleva. Med nya trupper och nya taktiker till ditt förfogande kan du och dina män kanske klara er därifrån levande.

Nyckelfunktioner

Brothers In Arms Hell's Highway - Next Generation. Den klassiska, autentiska, truppbaserade stridsserien exploderar i nästa generations hårdvara och erbjuder grafik och funktioner som aldrig tidigare skådats.

En ny historia och nya miljöer. Följ Matt Baker, Joe Hartsock och resten av 101st Airborne Division i Operation Market Garden när de kämpar för att öppna den ökända Hell's Highway i ett vågat försök att få ett snabbt slut på kriget.

Lev en menigs liv. Få order från högkvarteret, gå på patrull, upptäck fienden och ordna ett förödande bakhåll. För första gången är en del av utmaningen att hitta fienden innan de hittar dig.

Oöverträffad karaktärsgestaltning. Verklighetstrogna karaktärer ser ut, talar, rör sig och tänker med en otrolig realism. Spelkaraktärer interagerar med spelaren och varandra precis som riktiga vapenbröder, byter ammunition, hjälper skadade allierade, arbetar tillsammans för att bemanna större vapen, och mycket mer.

En rik filmliknande upplevelse. Som truppledare interagerar du med och lär känna dina vapenbröder genom spelet. Varje karaktär har sin egen personlighet, unika historia och bakgrund, och växer genom spelet.

Kraftfulla nya enheter till ditt förfogande. Spelare kan använda eller kommendera kombinerade trupper - kulsprutorna skapar intensiv skottlossning, bazookorna förstör byggnader och stridsvagnar, och granatkastarna går lös på fienden på avstånd.

Ta på dig en soldats roll. Kasta dig till raklång till marken, slit granater från ditt bröst och kasta dem på dina fiender. Se och känn tryckvågen från närbelägna explosioner.

Ödelagt skydd. Håll dina män i rörelse och välj skydd med förstånd - vapen följer fysikens lagar och kommer att skada, buckla, bränna och förstöra världen omkring dig.

En helt ny multiplayer-upplevelse. Utkämpa stora slag i multiplayer med dussintals spelare på varje sida; all intensitet och tillgänglighet hos Deathmatch kombinerat med det truppbaserade spelet som bidrog till att göra Brothers in Arms berömt.

Preliminärt releasedatum: 2008-09-25

Battlefield Bad Company

I single-player-kampanjen i Battlefield: Bad Compay som utspelar sig inom en nära framtid, kastas spelaren in i en dramatisk konflikt i Eurasien.
Du är en del av en grupp på fyra soldater som bestämmer sig för att utkämpa ett eget krig i kriget och riskera allt genom att ge sig ut på ett sidouppdrag med personlig vinning.
Den cinematiska single-player-upplevelsen i Battlefield: Bad Company fångar friheten och intensiteten hos seriens legendariska sandlådsspelande i en dynamisk värld där nästan allt är förstörbart.
Spelare har den totala friheten att vara innovativa och förändra sin taktik för att klara av utmaningar i oförutsedd "Battlefield-stil". Skapa bra krypskyttspositioner genom att spränga bort en bit vägg eller kör din pansarvagn rakt genom ett litet hus. Slagfältet som ständigt är i förändring tvingar spelare, deras lagkamrater och fiender att agera därefter.

Spelet innehåller också självklart en full multiplayer och stödjer upp till 24 spelare online. Battlefield: Bad Company levererar aldrig tidigare skådad grafik, effekter och gameplay och är det första spelet byggt på den nya DICE-utvecklade FrostbiteTM-motorn som utvecklats från grunden för next-gen-konsoler.

Nya spel till PS3

Några nya spel till ps3 som kan vara värt att hålla ögonen på

NHL 09  -  Preliminärt releasedatum: 2008-09-25

Brothers In Arms - Hells Highway  -  Preliminärt releasedatum: 2008-09-25

FIFA 09  -  Preliminärt releasedatum: 2008-10-03

Pro Evolution Soccer 2009  -  Preliminärt releasedatum: Oktober

Call of Duty 5  World at War  -  Preliminärt releasedatum: 2008-11-14

Far Cry 2  -  Preliminärt releasedatum: 2008-11-28


RSS 2.0