Life with PlayStation för PS3

Sony Computer Entertainment Europe meddelar lanseringen av Life with PlayStation för PS3.

Life with PlayStation är en ny livsstilstjänst som erbjuder användarna ett nytt visuellt och interaktivt sätt att använda sig av sina PLAYSTATION 3 för att få tillgång till nyheter och information från hela världen.

LIVE CHANNEL blir det första innehållet som släpps för Life with PlayStation. Den fokuserar på tid och plats och använder ett gränssnitt uppbyggt som en världskarta för att tillhandahålla nyheter och information från hela världen. 

Live-materialet omfattar bland annat molnbilder (från University of Wisconsin-Madison Space Science and Engineering Center), väderleksrapporter (från Weather Channel), nyhetsrubriker (från Google NewsTM) och filmat live-material (bland annat från Earth Television Network) från närmare 60 städer runt om i världen. 

Genom LIVE CHANNEL får PS3-användare tillgång till världsnyheter och live-information utan kostnad. Utöver LIVE CHANNEL levererar Life with PlayStation kontinuerligt ett brett utbud av interaktivt material och kanaler till sina användares vardagsrum genom nätverksanslutna PS3-system - allt för att utöka den värld av underhållning som blir tillgänglig genom PS3.

PS3-användare kan enkelt gå med i Life with PlayStation genom att bara klicka på ikonen Folding@home under Nätverk i PS3-hemmenyn (XMB). Då uppdateras Life with PlayStation.

Med den senaste uppdateringen kommer Folding@home att utveckla sin simulering av proteinveckning. Användarna kommer även att kunna använda sig ett unikt rankningssystem för Folding@home för PS3, där användarna kan se hur de ligger till i jämförelse med andra deltagare runt om i världen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0