Battlefield Bad Company

I single-player-kampanjen i Battlefield: Bad Compay som utspelar sig inom en nära framtid, kastas spelaren in i en dramatisk konflikt i Eurasien.
Du är en del av en grupp på fyra soldater som bestämmer sig för att utkämpa ett eget krig i kriget och riskera allt genom att ge sig ut på ett sidouppdrag med personlig vinning.
Den cinematiska single-player-upplevelsen i Battlefield: Bad Company fångar friheten och intensiteten hos seriens legendariska sandlådsspelande i en dynamisk värld där nästan allt är förstörbart.
Spelare har den totala friheten att vara innovativa och förändra sin taktik för att klara av utmaningar i oförutsedd "Battlefield-stil". Skapa bra krypskyttspositioner genom att spränga bort en bit vägg eller kör din pansarvagn rakt genom ett litet hus. Slagfältet som ständigt är i förändring tvingar spelare, deras lagkamrater och fiender att agera därefter.

Spelet innehåller också självklart en full multiplayer och stödjer upp till 24 spelare online. Battlefield: Bad Company levererar aldrig tidigare skådad grafik, effekter och gameplay och är det första spelet byggt på den nya DICE-utvecklade FrostbiteTM-motorn som utvecklats från grunden för next-gen-konsoler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0